Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Όταν στην tech team A.E. εμπνευστήκαμε την ανάπτυξη και διάθεση σύγχρονων πρότυπων διαμερισμάτων είχαμε στο μυαλό μας ΕΣΑΣ. Το σύγχρονο άνθρωπο και τις πραγματικές ανάγκες για ποιοτική και ανθρώπινη διαβίωση. Έτσι σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Ψαθά Παρασκευά και τους συνεργάτες του δημιουργήσαμε κατοικίες σύγχρονων προδιαγραφών με υψηλή ποιότητα κατασκευής και διαχρονική αισθητική. Τέλος αλλάξαμε τα δεδομένα σε επίπεδο κόστους προσφέροντας κατοικίες σε απόλυτα προσιτές τιμές.

Επιλέγοντας τα καλύτερα οικόπεδα στην παραλιακή ζώνη του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμμένων Βούρλων κατασκευάσαμε πολυόροφα κτήρια διαμερισμάτων, γραφείων και καταστημάτων που προορίζονται για χρήση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.


Κάθε κτήριο διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους, χώρους στάθμευσης για όλα τα διαμερίσματα καθώς και προσβασιμότητα σε ΑΜΕΑ.


Βασική ιδέα της εταιρείας tech team Α.Ε. είναι η αίσθηση του ανθρώπινου μέτρου, η ένταξη στο περιβάλλον, η απλότητα, η χρήση υλικών νέας τεχνολογίας έτσι ώστε να προσφέρει στο χρήστη την καλύτερη δυνατή διαβίωση. Σε αυτό συντελούν οι φιλικοί και λειτουργικοί χώροι, οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που ενοποιούν τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο και προσφέρουν άπλετο φως και απεριόριστη θέα στη θάλασσα.

Όλα τα κτήρια είναι κατασκευασμένα αντισεισμικά με σιδηροπλισμό S500s και σκυρόδεμα C20/25, με δοκίμια σκυροδέματος και αντίστοιχα πιστοποιητικά αντοχής.